Assegurances ètiques

Les entitats us trobeu obligades a contractar una doble assegurança que cobreixi l’actuació de la persona voluntària que col·labora amb vosaltres.

Des de la FCVS, compromesos amb la inversió èticament orientada i el foment de l’Economia Social i Solidària, gestionem la subscripció d’una doble pòlissa col·lectiva d’accidents i de responsabilitat civil de persones voluntàries, amb un producte assegurador que prové de dues companyies que han obtingut respectivament el segell Ethsi d’Assegurança ètica.

La nostra corredoria de capçalera és Arç Cooperativa.

La subscripció a la doble pòlissa cobreix les persones voluntàries d’entitats federades, de grups que pertanyen al Secretariat Català pel Voluntariat Social i d’entitats no federades que compten amb programes de voluntariat.

Per tal de fer més fàcil i àgil la tramitació posem al vostre abast Voluntariatsegur.cat, una web que us permetrà donar d’alta i de baixa a les vostres persones voluntàries.

Les assegurances gestionades amb criteris ètics pretenen aflorar els beneficis socials, introduint en el mercat assegurador les pràctiques pròpies de la banca ètica i del mutualisme.

Entra a Voluntariatsegur.cat!

Contacta amb nosaltres!

Laura Codina

Tècnica d’assegurances
assegurances@voluntaris.cat