Sessió informativa sobre assegurances ètiques per a les entitats de Girona

És la darrera trobada de l’any que organitza la FCVS per promoure l’assegurança amb valor social de les persones voluntàries

Per tal d’informar a les entitats federades de Girona sobre les assegurances d’obligada contractació, les cobertures dels diferents productes, i per aprofundir sobre el funcionament de les assegurances ètiques i els valors que promouen, la FCVS ha organitzat el pròxim 30 de novembre una sessió online juntament amb Arç Corredoria d’Assegurances SCCL.

La trobada anirà a càrrec del soci d’ARÇ Cooperativa, Javier Gómez, i és la darrera sessió que es farà el 2020 després d’haver-les realitzat a Barcelona, Tarragona i Lleida.

Inscripcions

La sessió se celebrarà el 30 de novembre d’11 h a 12 i s’adreça a les entitats federades de Girona. És gratuïta però cal fer inscripció prèvia enviant un correu a girona@voluntaris.cat.

Una vegada hagis enviat el correu, rebràs l’enllaç des d’on t’hauràs de connectar el dia de la sessió.

Assegurances ètiques

La Federació Catalana de Voluntariat Social, compromesa amb la responsabilitat social, la inversió èticament orientada i el foment de l’Economia Social i Solidària (ESS), és l’única federació de l’àmbit social a Catalunya que gestiona l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil de les persones voluntàries amb assegurança ètica.

La FCVS col·labora amb Arç Cooperativa, una corredoria d’assegurances especialitzada en el sector de l’ESS, el món associatiu i les energies renovables. Aquesta cooperativa disposa del segell Ethsi, un distintiu de qualitat ètica i solidària que valora el grau de transparència i bones pràctiques del sector assegurador.

Les assegurances gestionades amb criteris ètics i solidaris són aquelles que pretenen aflorar els beneficis socials, introduint en el mercat assegurador les pràctiques pròpies de la banca ètica i del mutualisme.