Promoció comunitària del voluntariat

Sensibilitzem la ciutadania perquè participi voluntàriament en els projectes de les entitats.

I alhora sensibilitzem les entitats, el sector en general, i d’altres federacions germanes, perquè acullin el voluntariat com a garantia de transformació dels seus projectes, de l'entorn i de model social.

Treball amb la xarxa d'entitats

Fomentem el voluntariat a través de la xarxa territorial d’entitats, traslladant les bones propostes i experiències a la xarxa global, catalana, i assessorant les organitzacions en matèria de voluntariat.

Com ho fem...

Amb recursos

Posem a l’abast recursos per ajudar a desenvolupar i millorar la tasca voluntària, i perquè entitats, organitzacions i empreses puguin impulsar l’acció del voluntariat i millorar l’entorn plegats.

Amb projectes

Desenvolupem projectes que fomenten el voluntariat com a col·lectiu transformador de la societat. Participa-hi fent voluntariat, o fes que la teva entitat, organització o empresa s’hi sumi.

Amb cites anuals

Any rere any organitzem jornades, sessions de treball, tallers, fires i celebracions del Dia Internacional del Voluntariat per difondre els projectes de les entitats socials i la cultura del voluntariat.

Comunicant

Som la plataforma de difusió del voluntariat i l’altaveu de les entitats socials de Catalunya. A través de la nostra web, xarxes socials i butlletins, difonem informació d’actualitat del sector i enfortim la comunicació del món associatiu.

Estem a...

Donem servei des de les quatre seus territorials a Catalunya i també tenim representació a Espanya i Europa.