S’allarga fins a finals d’any el termini de l’assegurança de les xarxes de suport mutu

Les persones membres de les xarxes que ja estaven assegurades a través de l’adhesió al Secretariat Català pel Voluntariat Social tindran la cobertura d’assegurança  de responsabilitat civil i d’accidents activada fins al 31 de desembre

Durant la pandèmia es va activar un protocol per tal de facilitar i promoure l’acció de voluntariat de les persones que formen part de les xarxes de suport, donant-los cobertura d’assegurança de Responsabilitat Civil i d’Accidents. Després d’un acord que la FCVS ha establert amb la corredoria ARÇ, s’ha ampliat el termini de l’assegurança fins al 31 de desembre.

L’assegurança estava prevista fins al 31 d’agost i davant la situació actual generada per la pandèmia s’ha decidit ampliar-la. Si a partir d’aquesta data hi ha noves entrades de xarxes o de persones provinents de xarxes ja adherides al Secretariat, el cost de l’assegurança d’accidents serà d’un euro per persona i la de responsabilitat civil serà totalment gratuïta. Aquest cost afegit fins a finals d’any l’assumeix la FCVS.

Assegurança de responsabilitat civil i d’accidents

L’assegurança de responsabilitat civil és gratuïta perquè la companyia d’assegurances Grup ACM se’n fa càrrec del cost íntegrament. Pel que fa a l’assegurança d’accidents, el cost és d’un euro gràcies al fet que la corredoria ARÇ i la companyia d’assegurances Previsora General es fan càrrec de la major part del cost d’aquesta assegurança.

Les assegurances amb què treballem des de la FCVS són gestionades per Arç Cooperativa amb les companyies Previsora General i Grup ACM, amb el segell d’assegurança ètica i sense costos per les xarxes de suport.

Les xarxes que ja tenen a persones assegurades amb data anterior a 31 d’agost, rebran els nous certificats d’assegurances amb la data actualitzada fins a 31 de desembre. Es farà l’enviament a cada una d’elles a partir del mes de setembre.

Informació relacionada