Coneix els relats premiats a la 8a edició del Concurs de Relats de Lleida

Un any més Lleida ha tancat el concurs de relats amb la celebració de l’acte de lliurament dels premis. Coneix els guanyadors.

El passat 25 d’abril es va celebrar, a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública de Lleida, el lliurament de premis del 8è Concurs de Relats de Voluntariat Social a Lleida. Aquesta edició, organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social, obria un espai per a qualsevol persona que volgués explicar i compartir la seva experiència com a voluntari o voluntària en el marc d’una entitat social.

En l’acte es va comptar amb l’assistència i col·laboració del Sr. Josep Borell, director dels serveis territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya, del Sr. Xavi Rodamilans de la O, regidor de Polítiques dels Drets de les Persones de l’Ajuntament de Lleida i de la Sra. Assumpta Costafreda, coordinadora territorial de la Federació Catalana de Voluntariat Social a Lleida.

En l’acte, el Sr. Ignasi Calvo, director-gerent del diari La Mañana, va realitzar una interessant intervenció sobre el voluntariat i també va esmentar la col·laboració que des de fa anys duen a terme la FCVS i el diari.

A continuació us mostrem els guanyadors del 8è concurs de relats. Podeu llegir els seus relats al blog Val la pena.

Modalitat de més de 18 anys:

– 1r premi: “La Cabina” de Rafael Folch Bartrolí.

– 2n premi: “El motorista” de Lluís Coll  i Gilabert.

Modalitat de 16-18 anys:

– 1r premi: “Puño y letra” de Carla Ricou Asenjo.

Ja podeu veure les fotografies de l’entrega de premis del concurs de Lleida al nostre flickr.

Recordem que el concurs de relats de Tarragona i Girona tancarà la seva fase de presentació de relats el dia 18 de maig i, a Barcelona s’obrirà la convocatòria del concurs més endavant.