Participa al 7è Concurs de Relats de Voluntariat Social a Barcelona


T’agrada escriure? És el moment de compartir les teves experiències, motivacions, vivències i inquietuds com a voluntari o voluntària

El 7è Concurs de Relats de Voluntariat Social, organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), arriba a Barcelona. Després de l’èxit assolit a les convocatòries celebrades aquest any a Girona, Lleida i Tarragona, és el torn que les persones de la província de Barcelona puguin explicar i compartir la seva experiència de voluntariat en el marc d’una entitat social.

La FCVS convoca aquest concurs per donar veu a totes aquelles persones que cada dia dediquen part del seu temps als altres i volen donar la seva visió a través d’un relat curt.

Aquest any la convocatòria de Barcelona compta amb dues modalitats. Una està adreçada a joves entre 16 i 18 anys, i l’altra a persones majors de 18 anys.

Els relats es podran presentar a través d’un formulari en línia fins el 28 d’octubre. Un jurat format per persones coneixedores del món literari i del voluntariat, decidirà els relats guanyadors, que es faran públics en un acte celebrat el 16 de desembre.

Una selecció dels millors relats s’aniran publicant en el blog “Val la pena!” durant l’any següent a l’entrega de premis fins arribar a la convocatòria de la propera edició del concurs.

Bases del concurs

 • La temàtica dels relats haurà de ser el voluntariat social.
 • Els relats poden ser en català o castellà.
 • Cada autor podrà presentar només un relat.
 • L’autor participa o ha d’haver participat en algun programa de voluntariat social.
 • L’extensió màxima dels relats és de 2.000 caràcters amb espais, sense comptar el títol.
 • Els autors han d’enviar els relats i les seves dades de contacte (nom i cognoms, pseudònim, telèfon, correu electrònic i entitat on fan el voluntariat) a través del formulari de presentació de relats al que s’accedeix des del web Voluntaris.cat abans del dia 7 de novembre de 2016.
 • De manera opcional es pot enviar una fotografia que il·lustri el relat.
 • Una selecció dels millors relats es publicaran al blog Val la pena! durant l’any fins a la convocatòria de la següent edició del concurs.

Acte de lliurament i premis

BARCELONA

16 de desembre a les 10:00 h

Centre Artesanà Tradicionarius (Travessia de Sant Antoni 6. Barcelona)

Premis Modalitat +18 anys:

 1. Val de compra d’El Mercat Social per un import de 75 euros.
 2. Lot de productes d’El Mercat Social valorat en 30 euros.

Premis Modalitat 16 – 18 anys:

 1. Val de compra d’El Mercat Social per un import de 75 euros.
 2. Lot de productes d’El Mercat Social valorat en 30 euros.

Escriu el teu relat i participa-hi!

Font: Xarxanet.org