Participa en el 9è Concurs de Relats de Voluntariat Social a Lleida

T’agrada escriure? És el moment de compartir les teves experiències, motivacions, vivències, satisfaccions i inquietuds com a persona voluntària.

Torna el Concurs de Relats de Voluntariat Social organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social. Aquest any, el territori que dóna el tret de sortida a la 9a edició del concurs és Lleida. La convocatòria està oberta a qualsevol persona que vulgui explicar i compartir la seva experiència de voluntariat en el marc d’una entitat social.

Modalitats

+ 20 anys

Els escrits han de compartir l’experiència que viu la persona voluntària en el marc d’una entitat social.

16 – 20 anys 

La joventut també pot donar la seva visió sobre el voluntariat social a través d’un relat curt. Si encara no està fent voluntariat en una entitat, els escrits poden promoure accions que ressaltin valors lligats al voluntariat i que sovint formen part de la vida quotidiana.

Com presentar els relats

Fins al 4 d’abril es podran presentar enviant-los al correu lleida@voluntaris.cat. Un jurat format per persones coneixedores del món literari i del voluntariat, decidirà els relats guanyadors, que es faran públics en un acte el dia 12 d’abril.

Una selecció dels millors relats s’aniran publicant en el blog Val la pena! durant l’any següent a l’entrega de premis. També una selecció es publicarà al Diari La Mañana.

Requisits dels relats

  • La temàtica dels relats haurà de ser el voluntariat social i els valors del voluntariat per a la modalitat 16-18.
  • Els relats poden ser en català o castellà.
  • Només es podrà presentar només un relat per persona.
  • L’extensió aproximada dels relats és de 2.000 caràcters amb espais, sense comptar el títol.
  • Els autors i autores han d’enviar els relats i les seves dades de contacte (nom i cognoms, pseudònim, telèfon, correu electrònic) a lleida@voluntaris.cat abans del dia 22 de març de 2018. De manera opcional es pot enviar una fotografia que il·lustri el relat.
  • Una selecció dels millors relats es publicaran al blog Val la pena! durant l’any fins a la convocatòria de la següent edició del concurs i es podran publicar al Diari La Mañana.

 

Premis i actes de lliurament

LLEIDA

12 d’abril a les 19.00 h

Sala d’actes de la Biblioteca Pública de Lleida (Rambla d’Aragó, 10. Lleida)

Premis Modalitat +20:

  1. Val regal de la llibreria Punt de Llibre per un import de 75 euros que atorgarà el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
  2. Val de compra a El Mercat Social de Voluntaris.cat per un import de 30 euros

Premis Modalitat 16 – 20 anys:

  1. Val regal de la llibreria Caselles per un import de 75 euros que atorgarà el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
  2. Val de compra a El Mercat Social de Voluntaris.cat per un import de 30 euros

Per a més informació podeu contactar amb lleida@voluntaris.cat.

Ja et pots descarregar les bases.