Lleida entrega els premis del 9è Concurs de Relats a quatre experiències de voluntariat

La FCVS ha realitzat l’entrega de premis del 9è Concurs de Relats de Voluntariat Social de Lleida, que ha servit per apropar les experiències de voluntariat de les diferents entitats.

El lliurament de premis del 9è concurs de Relats de Voluntariat Social de Lleida, que es va dur a terme el 12 d’abril, es van celebrar a la Biblioteca Pública de Lleida en un acte on l’escriptor lleidatà Francesc Pané va fer una breu intervenció sobre el voluntariat. A la cerimònia, es van anunciar els guardonats, i alhora, va ser un moment per conèixer i compartir els relats finalistes entre tots els assistents.

El concurs de relats de la FCVS pretén donar veu a totes aquelles persones que cada dia dediquen part del seu temps als altres i volen compartir la seva experiència  a través d’un relat curt. La convocatòria comptava amb dues modalitats, una per a adults (+20 anys) i una altra per a joves d’entre 16 i 20. D’aquesta manera, es pretenia que els més joves també poguessin transmetre la seva visió sobre el voluntariat social a través d’un relat curt.

A continuació us mostrem els guanyadors del 9è concurs de relats.

Modalitat per a adults (+20 anys):

– 1r premi: “L’agraïment, la recompensa del voluntari” de Roger Torres.

– 2n premi: “Un regal de tornada” de Cèlia Pifarré.

Modalitat de 16-20 anys:

– 1r premi: “La meva experiència de voluntariat amb infants de risc social” de Josué López Pavón.

– 2n premi: “És hora de despertar” de Youcef Benmazourz Benbelaiche i Alphonso Valdez Thomen.

Tots aquests premis han pogut ser lliurats gràcies a la col·laboració de la Llibreria Punt de Llibre, la Llibreria Caselles, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i El Mercat Social de la FCVS.

Totes les fotos de l’acte de lliurament les pots veure a l’àlbum de Flickr.