Ja coneixem els guanyadors 9è Concurs de Relats de voluntariat social a Girona

La FCVS ha realitzat l’entrega de premis del 9è Concurs de Relats de Voluntariat Social de Girona, que ha servit per apropar les experiències de voluntariat de les diferents entitats.

El lliurament de premis del 9è concurs de Relats de Voluntariat Social de Girona, que es va dur a terme el 21 de maig, es van celebrar a la Llibreria Empúries. A la cerimònia, es van anunciar els guardonats, i alhora, va ser un moment per conèixer i compartir els relats finalistes entre tots els assistents.

El concurs de relats de la FCVS pretén donar veu a totes aquelles persones que cada dia dediquen part del seu temps als altres i volen compartir la seva experiència  a través d’un relat curt. La convocatòria comptava amb dues modalitats, una per a adults (+20 anys) i una altra per a joves d’entre 16 i 20. D’aquesta manera, es pretenia que els més joves també poguessin transmetre la seva visió sobre el voluntariat social a través d’un relat curt.

A continuació us mostrem els guanyadors del 9è concurs de relats.

Modalitat per a adults (+20 anys):

– 1r premi: “El batec del cor d´una Princesa” de Carme Vaquero, voluntària de l´entitat Fundació Oncolliga Girona.

– 2n premi: “Batalla Guanyada”de Núria Carreras, voluntària de l´entitat Caritas Banyoles.

– 3r premi: “Tot és important” de  Magda Ruiz, membre de l´entitat  AECC Girona.

Modalitat de 16-20 anys:

– 1r premi: “Marques Inesperades” de Laia Espígol, voluntària jove de l’entitat AECC Girona.

Tots aquests premis han pogut ser lliurats gràcies a la col·laboració de la Llibreria Empúries, Girona-Centre Eix Comercial i El Mercat Social de la FCVS.

Totes les fotos de l’acte de lliurament les pots veure a l’àlbum de Flickr.