Girona entrega els premis del Concurs de Relats a sis experiències de voluntariat

La FCVS ha realitzat l’entrega de premis del 8è Concurs de Relats de Voluntariat Social de Girona, que ha servit per apropar les experiències de voluntariat de les diferents entitats.

L’entrega de premis del 8è concurs de Relats de Voluntariat Social, que es va dur a terme el 24 de maig, es va emmarcar dins dels actes de la Setmana del Voluntariat de Girona organitzada per Voluntaris.cat. A la cerimònia, es van anunciar els guardonats, i alhora, va ser un moment per conèixer i compartir els relats finalistes entre tots els assistents.

El concurs de relats de la FCVS pretén donar veu a totes aquelles persones que cada dia dediquen part del seu temps als altres i volen compartir la seva experiència  a través d’un relat curt. Com a novetat, la convocatòria comptava amb una nova modalitat, la de joves d’entre 16 i 20 anys. D’aquesta manera, es pretenia que els més joves també poguessin transmetre la seva visió sobre el voluntariat social a través d’un relat curt.

A continuació us mostrem els guanyadors del 8è concurs de relats. Podeu llegir els seus relats al blog Val la pena.

Modalitat de més de 18 anys:

– 1r premi: “Descoberta del voluntariat” de Maria Casacuberta.

– 2n premi: “Petits herois” d’Àngels Teixidor.

– 3r premi: “Ella” de Josep Soler

Modalitat de 16-18 anys:

– 1r premi: “De tot se n’aprèn” de Núria Garcia.

– 2n premi: “Tocar de peus a terra” de Meriem Bakouk.

– 3r premi: “La Teresa” de Jana Benitez.

Tots aquests premis han pogut ser lliurats gràcies a la col·laboració de la Llibreria Empúries, Girona Centre Eix Comercial i El Mercat Social de la FCVS.

Ja podeu veure les fotografies de l’entrega de premis del concurs de Girona al nostre flickr.