Ja pots participar al 7è Concurs de Relats de Voluntariat Social a Lleida i Tarragona

T’agrada escriure? És el moment de compartir les teves experiències, motivacions, vivències, satisfaccions i inquietuds com a voluntari o voluntària.

Un any més torna el Concurs de Relats de Voluntariat Social organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social. En la seva 7a edició, la convocatòria està oberta a qualsevol persona que vulgui explicar i compartir la seva experiència de voluntariat en el marc d’una entitat social.

El concurs es duu a terme a nivell de Catalunya i compta amb quatre convocatòries corresponents a: Girona, Barcelona, Lleida i Tarragona. Es lliuraran premis a cadascun dels guanyadors de cada territori.

Captura de pantalla 2016-03-04 a las 12.10.11

Com a novetat d’aquesta edició s’obre a Lleida una nova modalitat per a joves entre 16 i 18 anys, perquè els més joves també puguin donar la teva visió sobre el voluntariat social a través d’un relat curt.

Fins el 18 d’abril pots presentar els relats per a la convocatòria de Lleida i fins el 15 de maig a Tarragona. Girona ja ha tancat el procés de participació i pel que fa a Barcelona es preveu que s’obri la convocatòria una mica més endavant.

Requisits dels relats

 • La temàtica dels relats haurà de ser el voluntariat social.
 • Els relats poden ser en català o castellà.
 • Cada relat ha de concursar en la convocatòria que li correspon a nivell territorial, en funció del lloc on es fa el voluntariat. Només s’acceptaran els relats que  corresponguin a cada territori.
 • Cada autor podrà presentar només un relat.
 • L’extensió màxima dels relats és de 2.000 caràcters sense tenir en compte el títol.
 • Els autors han d’enviar els relats i les seves dades de contacte (nom i cognoms, pseudònim, telèfon, correu electrònic i entitat on fan el voluntariat) a través del formulari de presentació de relats al que s’accedeix des del web Voluntaris.cat abans del 6 d’abril a les 14 h pels relats que participen a la convocatòria de Girona i del 28 d’abril a les 14 h pels relats que participen a la convocatòria de Lleida.
 • Una selecció dels millors relats es publicaran al blog Val la pena! durant l’any fins a la convocatòria de la següent edició del concurs.

 

Premis i actes de lliurament

LLEIDA

28 d’abril a les 19:00 h

Sala d’actes de la Biblioteca Pública de Lleida (Rambla d’Aragó, 10. Lleida)

Premis Modalitat +18:

 1. Val regal de la llibreria Punt de Llibre per un import de 75 euros
 2. Val de compra a El Mercat Social de Voluntaris.cat per un import de 30 euros

Premis Modalitat 16 – 18 anys:

 1. Val regal de la llibreria Caselles per un import de 75 euros
 2. Val de compra a El Mercat Social de Voluntaris.cat per un import de 30 euros

 

TARRAGONA

10 de juny a les 18:00 h

TAST Social 2016 (Rambla Nova de Tarragona – centre de la Rambla)

Premis

 1. Dues entrades per una representació teatral al Teatre Tarragona o pel concurs de castells 2016 i un lot de material d’oficina de la papereria Alphill.be Tarragona.
 2. Val regal de la Llibreria La Capona per un import de 60 euros i un lot de material d’oficina de la papereria Alphill.be Tarragona.
 3. Val de compra a El Mercat Social de Voluntaris.cat per un import de 30 euros i un lot de material d’oficina de la papereria Alphill.be Tarragona