Som economia social: tornem a la FESC

 El Mercat Social t’espera a la 6a Fira d’Economia Solidària de Catalunya amb un estand ple de propostes

Descobreix una nova experiència de compra social i responsable. El Mercat Social torna un any més a la Fira d’Economia Solidària (FESC), que se celebrarà el pròxim 20, 21 i 22 d’octubre a la Fabra i Coats. Apropa’t a l’estand per conèixer i tastar els productes, així com per poder participar en el sorteig d’un lot exclusiu.

Qui visiti El Mercat Social de Voluntaris.cat a la FESC descobrirà idees per fer regals amb gran valor. S’hi poden trobar productes d’alimentació, bosses, complements, bijuteria…

Sorteig d’un lot exclusiu

Captura de pantalla 2017-10-04 a les 14.32.27El Mercat Social realitzarà un sorteig d’un lot exclusiu amb productes ecològics i artesans d’Ecosol-Càritas, de l’Associació Ajudam i d’Hortus Aprodisca. Per poder optar al premi només cal omplir la butlleta de participació que es trobaran a l’estand d’El Mercat Social.

Al sorteig s’hi podrà participar des del dia 21 fins al 22 d’octubre a les 12.45 h. El sorteig es portarà a terme a les 13 h, moment en què s’anunciarà el guanyador o guanyadora.

Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya

La FESC és l’esdeveniment anual referent que vol mostrar l’ampli i variat ventall d’experiències i projectes de l’àmbit de l’economia social i solidària que existeixen al territori català.

La primera edició de la FESC va celebrar-se el 2012 i des d’aleshores s’ha convertit en una cita imprescindible per al sector cada mes d’octubre. A la Fira hi estan representats tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones; habitatge, alimetnació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc.

El Mercat Social

A El Mercat Social de Voluntaris.cat s’hi poden trobar  una trentena de causes perquè les compres siguin solidàries i originals. Vine a l’estand d’El Mercat Social i viu un cap de setmana per gaudir d’una altra economia.

T’hi esperem!

Consulta les bases per participar en el sorteig i guanya!

Font: Xarxanet.org