Guanya un val de compra d’El Mercat Social ajudant a millorar xarxanet.org

A xarxanet.org volen saber l’opinió de la gent que ho llegeix per tal de continuar millorant el portal. Només per col·laborar i omplir el qüestionari entrareu en el sorteig d’un val de compra de 30 € d’El Mercat Social.

Per tal de continuar millorant, xarxanet.org vol saber la teva opinió sobre el portal, així com conèixer les teves necessitats respecte al món de les entitats i el voluntariat.

Col·labora i dona la teva opinió omplint aquest breu qüestionari abans del pròxim 22 de maig!

Fes el qüestionari!

Guanya un val de compra d’El Mercat Social!

Pel sol fet d’omplir el qüestionari entraràs en el sorteig d’un val de compra a El Mercat Social de la Federació Catalana de Voluntariat Social, la plataforma en línia de difusió i compra de productes i serveis d’entitats socials.

Hi podràs trobar alimentació, complements, bosses, i molts més productes elaborats artesanalment i que contribueixen a la inserció social i laboral de persones amb especials dificultats.

El sorteig es realitzarà el dia 23 de maig i es comunicarà a les persones guanyadores a través del correu electrònic.

Què és xarxanet.org?

xarxanet.org és un projecte web gestionat per diverses organitzacions representatives del sector associatiu. La seva finalitat és millorar la societat a través de reforçar les entitats i el voluntariat de Catalunya. És un projecte impulsat pel Departament de Drets Socials.

El portal informa sobre l’actualitat del món de les entitats i el voluntariat, ofereix recursos, convocatòries de finançament i serveis d’assessorament a les entitats. És el punt de trobada del món associatiu i el voluntariat català.

Nota sobre el qüestionari:

Es garanteix l’anonimat i el secret de les respostes tot respectant el secret estadístic i la protecció de dades personals.

Font: Xarxanet