Ara més que mai, compra amb el cor al Giving Tuesday!

El Mercat Social de Voluntaris.cat se suma a aquest moviment global amb la promoció d’enviaments gratuïts dels seus productes durant l’1 de desembre

Un any més arriba el Giving Tuesdayun moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món, aquest any l’1 de desembre, a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps, objectes de segona mà, etc. La FCVS torna participar-hi amb El Mercat Social llançant la campanya GivingPromo: tot el que es compri durant l’1 de desembre s’enviarà sense pagar els costos de transport.

La FCVS vol incentivar un consum responsable per a les compres de Nadal en un any on la crisi generada per la pandèmia ha afectat encara més les entitats socials i els col·lectius més vulnerables amb els quals treballen. Per això, ara més que mai, uneix-te al Giving Tuesday i a la seva gran onada de solidaritat fent una compra solidària online i ajuda a l’activació social i laboral d’entitats.

Aquest Giving Tuesday i durant el desembre entra a El Mercat Social, aprofita les promos i descobreix lots de Nadal i prop de 200 detalls solidaris que donen oportunitats socials i laborals a persones en situació de vulnerabilitat!