La FCVS organitza el webinar: ‘Connecta’t a Economia Social i Solidària de Gràcia’

Es donaran a conèixer iniciatives d’entitats del sector tèxtil i l’impacte social i transformador que aporten

Per tal d’apropar bones pràctiques de moda tèxtil social i sostenible, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza el webinar ‘Connecta’t a l’Economia Social i Solidària de Gràcia’ el pròxim dijous 14 d’octubre. En la trobada es coneixeran iniciatives d’entitats i l’impacte social i transformador que aporten.

El negoci de la moda tèxtil està donant a poc a poc un gir quan es parla de moda sostenible i social. El webinar permetrà conèixer els beneficis que aporta el consum responsable de productes de moda i tèxtils, es compartiran les bones pràctiques que estan portant a terme tres entitats del districte de Gràcia, i s’aproparan les opcions que tenim per sumar-nos a una moda més social i sostenible.

La trobada comptarà amb la xerrada inicial ‘Moda sostenible i social. Quins avantatges ens aporta?’ a càrrec de la responsable de Back to Eco i experta en moda sostenible, Núria Nubiola. Tot seguit, es coneixeran les experiències d’ABD, Diomcoop i Creadoness, tres entitats socials del districte de Gràcia que mostraran els seus productes tèxtils de proximitat elaborats amb els valors de l’Economia Social i Solidària.

Inscripcions

La trobada en línia tindrà lloc el pròxim dijous 14 d’octubre de 10  a 11.15 h.

La sessió, que s’adreça a la ciutadania, entitats, empreses i persones voluntàries interessades, és gratuïta però cal inscripció prèvia. Una vegada realitzada la inscripció rebreu l’enllaç per connectar-vos.

Fes la teva inscripció!

La trobada ‘Connecta’t a Economia Social i Solidària de Gràcia’ és una iniciativa d’El Mercat Social, la plataforma en línia de difusió i venda de serveis de la FCVS. El webinar compta amb el suport de:

Llimes_reduides-02_CMYK