Reus celebra el Dia Internacional del Voluntariat coincidint amb la 3a Mostra d’Entitats

El 5 de desembre de 2018, els dos grans actes coincidiran a la plaça de Prim a partir de les 10.00h. Sor Lucía Caram participarà en la festa solidària amb una xerrada a la tarda.

Reus celebrarà el dimecres 5 de desembre de 2018 el Dia Internacional del Voluntariat (DIV), una jornada on es reivindicarà el paper del voluntariat per millorar la qualitat de vida de les persones en el municipi tarragoní.

Organitzat conjuntament entre el Punt de Voluntariat de Reus, la Federació Catalana de Voluntariat Social i l’Ajuntament de Reus, el DIV-Reus coincidirà amb la Tercera Mostra d’Entitats de Voluntariat de Reus, actes que es trobaran paral·lelament de 10.00h del matí fins a les 14.00h del migdia a la plaça de Prim.

La monja dominicana i activista cristiana Sor Lucía Caram dinamitzarà la tarda amb la xerrada ‘El voluntariat al segle XXI’, que tindrà lloc a la Sala Santa Llúcia (raval de Robuster, 34) a les 19h. Entre les activitats durant el matí, destaquen una masterclass de ioga adaptat a càrrec de la Tutela, una activitat de Qigong i relaxació a càrrec del Taller Baix Camp.

Les entitats de voluntariat de Reus comptaran amb el seu propi estand on faran activitats, dinàmiques i on oferiran informació a les persones interessades a fer voluntariat.

Per a més informació sobre com implicar-te amb el teu entorn mitjançant accions voluntàries, pots visitar el Punt del Voluntariat de Reus, situat al Centre Cívic del Carme, els dimarts de 17 a 19h i els dijous de 10 a 12h.