Celebra el DIV-Barcelona a La Pedrera!

La Federació Catalana de Voluntariat Social reunirà a les persones voluntàries de la província de Barcelona en un acte que se celebrarà a l’Auditori de La Pederera. L’objectiu de l’acte serà reivindicar la importància del paper del voluntariat dins de la societat.

La FCVS organitza l’acte anual de celebració del Dia Internacional del Voluntariat Social a Barcelona, un esdeveniment per posar en valor la tasca que realitzen les persones voluntàries de la mà de les entitats per contribuir en la millora de les condicions de vida de les persones ateses.

L’acte tindrà lloc el pròxim 14 de desembre a les 9.00 h a l’Auditori de La Pedrera (Passeig de Gràcia núm. 92). L’esdeveniment acollirà el lliurament dels Premis de la 4a edició del Premi Lluis Martí i serà una oportunitat per conèixer dues experiències de voluntariat social a càrrec del projecte ‘Fem més agradables les estades a l’hospital’ d’AACIC i del ‘Col·lectiu Suma’ de la Fundació Marianao.

El DIV començarà a les 9.30 h amb la benvinguda a càrrec de l’Equip de Coordinació de la FCVS-Barcelona i la intervenció d’un representant del Departament d’Associacionisme i Iniciativa Ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona.

Seguidament serà el moment del lliurament del Premi Lluis Martí. En aquest sentit, les categories premiades seran:

Les experiències de voluntariat social seran la continuació de l’acte, amb hora d’inici a les 10.15h, espai que precedirà la cloenda. Finalment, el president de la FCVS, el Sr. Jordi Balot, tancarà l’acte amb la intervenció del Sr. Josep Muñoz, Coordinador de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona.

Un cop finalitzi el DIV-Barcelona, es convidarà a les persones assistents a un esmorzar a càrrec del càtering ÉsBo de la Fundació Rubricatus.

Inscripcions

Aquelles persones interessades a assistir a l’acte caldrà que formalitzin la seva inscripció a través del següent enllaç.

Consulta el programa complet aquí.