Dia Internacional del Voluntariat a Tarragona

La FCVS celebrem amb activitats festives que les persones voluntàries són el més important.

Un any més la FCVS – Tarragona es mobilitza per celebrar el Dia Internacional del Voluntariat i posar en valor la tasca de les entitats i les persones voluntàries que transformen a poc a poc la vida de moltes persones.

És una celebració per compartir experiències, vivències, relacionar-se i cuidar-se. La FCVS a Tarragona considera que és un bon dia per a fer grup, generar sentiment de pertinença i cuidar la part emocional, ja que és la que més s’esforça en les tasques de voluntariat.

Inscripció gratuïta

Les persones que vulguin gaudir d’una tarda de cura i somriures en el Dia Internacional del Voluntariat, poden formalitzar la seva inscripció al formulari online.

Programa

Aquest any l’acte serà el divendres 1 de desembre a l’espai Jove Kesse  i té un caire molt més festiu que les darreres edicions:

17.30 h Visita al nou Punt de Voluntariat de Tarragona i a l’exposició “El Voluntariat amb ulls de nen” –quadres pintats pels alumnes de 5è i 6è de l’Escola l’Arrabassada-

18.00 h Cant Coral de l’Associació Aprodisca

18.15 h Taller de risoteràpia amb la Lidia Ullate

19.30 h Lectura del manifest del Dia Internacional del Voluntariat i degustació de productes ecològics que preparen a l’Associació Aprodisca

 

Descarrega’t el cartell-programa