La FCVS organitza la 12a Nit del Voluntariat a Girona

L’acte de reconeixement a la tasca de les persones voluntàries de la comarca de Girona serà un punt de recollida de productes en benefici de la campanya del Gran Recapte.

La Federació Catalana de Voluntariat Social celebra, el proper 24 de novembre, la 12a Nit del Voluntariat a Girona. Amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, les entitats gironines i totes les persones voluntàries que ho desitgin podran gaudir d’una nit festiva on es reconeixerà el gran treball que realitzen per contribuir en la millora de vida de moltes persones de les comarques gironines i de la societat.

L’acte, conduït per la periodista gironina Aida Fuentes, començarà a les 19.00 h amb l’acollida dels assistents i la benvinguda a càrrec de la coordinadora de la FCVS de Girona, Maria Solés.

Seguidament, i després de la projecció “Experiències de voluntariat”, l’actor i membre fundador de la companyia Vol Ras,Joan Segalés, realitzarà una breu actuació teatral per donar pas a l’entrega dels Premis de Voluntariat.

En aquesta 12a Nit del Voluntariat s’entregarà el premi Festival Strenes, un nou reconeixement que se suma a la causa convertint la recaptació del “Got del Voluntariat” del festival en un guardó per a una entitat social de la ciutat de Girona. També s’entregaran, un any més,  el premi de la Fundació Antoni Serra Santamans a un projecte d’una entitat social de les comarques de Girona i l’Eurofirms, a una entitat gironina que treballi en l’àmbit de les persones amb discapacitat.

Una vegada coneguts els guanyadors, s’iniciarà la part més festiva de la nit amb una altra intervenció teatral de Joan Segalés i amb l’actuació musical a càrrec del Cor Gospel Girona sota la direcció de Xavier Thió.

Finalment, i per tancar la nit, els assistents podran gaudir d’un bufet lliure cuinat per la Fundació Ramon Noguera i servit pel grup de joves del projecte Ksameu de Figueres i del Casal dels Infants de Salt.

Col·laboració amb el Gran Recapte

La Nit del Voluntariat se suma a la campanya del Gran Recapte i habilitarà un punt per tal que, els assistents que ho desitgin, puguin col·laborar amb la campanya portant: oli, llet, llegums cuits, conserves, farina, sucre, cacau en pols…en benefici de la Fundació Banc dels Aliments de les comarques gironines.

Inscripcions 

Aquelles persones que estiguin interessades a assistir a l’acte, poden realitzar la seva inscripció fins al 20 de novembre a través de les entitats de voluntariat o bé a la Federació Catalana de Voluntariat Social de Girona (Carrer Rutlla 20-22 / 972227911 / girona@voluntaris.cat.)

Per accedir al recinte serà imprescindible disposar de la invitació.

Pots consultar el programa complet en el següent enllaç.