‘Regals solidaris que multipliquen somriures’, la nova campanya de Nadal d’El Mercat Social

Amb el llançament d’un vídeo i altres accions es pretén sensibilitzar sobre la compra responsable i impulsar iniciatives d’Economia social i solidària.

El Mercat Social, la plataforma de compra i difusió de productes i serveis elaborats per entitats socials, engega la seva nova campanya de Nadal 2018 sota el títol ‘Regals solidaris que multipliquen somriures’. Entre les accions que es portaran a terme, s’inclou el llançament d’un vídeo que promou la compra de regals solidaris, la Giving Promo i la campanya de transport gratuït del 12 i 13 de desembre.

Amb l’objectiu que les compres de Nadal siguin més solidàries i activin projectes de transformació social i econòmica, s’ha llençat el vídeo ‘Regals solidaris que multipliquen somriures’. A l’espot es mostra com cada regal que es compra a El Mercat Social fa somriure a la persona que el rep, però també a la persona que l’ha elaborat en el marc d’un projecte solidari.

Giving Promo

El Mercat Social torna a sumar-se al Giving Tuesday, un moviment global que se celebra el pròxim 27 de novembre amb la finalitat de promoure la solidaritat.

Per tal que el màxim nombre de persones puguin sumar-se a la gran onada de solidaritat d’aquest dia, El Mercat Social oferirà la Giving Promo: totes les comandes que es facin durant el 27 de novembre, s’enviaran sense que el client pagui els costos d’enviament i sense comanda mínima.

Aquesta iniciativa de transport gratuït, s’unirà a la que es farà el 12 i 13 de desembre, on també es podran comprar els productes solidaris d’El Mercat Social i estalviar-se el preu de l’enviament.

Què és El Mercat Social?

El Mercat Social de Voluntaris.cat  neix ara fa cinc anys de mà de la Federació Catalana de Voluntariat Social que a més d’oferir la web com a aparador comercial de més de trenta entitats sòcies, és també un espai de coneixement i difusió de la cultura de l’Economia social, el consum responsable i valors com la solidaritat i el voluntariat.

Font: Xarxanet.org