Participa en el nou sorteig de tardor del ‘Guanyem-hi Tots’ i guanya una bossa reversible!

Es sortejarà una bossa de cotó d’El Mercat Social amb estampat taronja feta per Yamuna amb criteris de comerç just a Madagascar. Quins objectes hi guardaries a dins per donar-los a entitats socials?

Vols guanyar una bossa reversible de cotó d’El Mercat Social? Voluntaris.cat t’ho posa fàcil amb el sorteig de tardor del ‘Guanyem-hi tots!’ que ha engegat a través de Facebook entre totes les persones que hi participin.

El premi conté una bossa amb estampat taronja i butxaca interior, dissenyada amb roba africana i de manera artesanal per Yamuna ONGD a Madagascar. El ‘Guanyem-hi Tots!’ és un programa que aposta per la reutilització de productes i materials perquè les entitats socials puguin allargar les seves vides útils. Quins materials guardaries a la bossa per donar-los a entitats socials?

Per participar en el sorteig només cal fer les següents accions:

  • Fer ‘M’agrada’ a la pàgina de Facebook de ‘Guanyem-hi Tots!’
  • Mencionar a tres amistats en un comentari

Es podrà participar fins el 25 de setembre de 2018 a les 13:00h, data en què es coneixerà el nom de la persona afortunada a través de Facebook. El sorteig s’iniciarà el 17 de setembre, un dia després del Dia Internacional per a la Prevenció de la Capa d’Ozó. A través de les donacions de productes la plataforma vol sensibilitzar sobre la importància de la reutilització per reduir la petjada ambiental i les tones d’emissió de CO2 que es generen a l’atmosfera.

Què és el ‘Guanyem-hi tots!’?

El ‘Guanyem-hi tots!’ és una plataforma de caràcter social que permet la gestió de donacions d’empreses i particulars a entitats socials. És una iniciativa de la Federació Catalana de Voluntariat Social que té l’objectiu de contribuir al reciclatge de material allargant la vida útil dels productes i ser una eina per facilitar les accions de RSE de les empreses.

Encara no hi has participat? Entra a Facebook i guanya!

Ja pots consultar les bases del Concurs  de Facebook aquí.