Participa en el concurs de Voluntaris.cat i guanya productes solidaris d’El Mercat Social

Es sortejarà un lot de melmelades Shalom i una llibreta de l’Obra Social Sant Joan de Déu

Vols guanyar productes solidaris d’El Mercat Social? Voluntaris.cat t’ho posa fàcil amb el nou concurs que ha engegat a través de Facebook on sortejarà un lot entre totes les persones que hi participin.

El premi conté un lot de melmelades Shalom del centre ocupacional de la Fundació Ilersis, fetes amb productes de proximitat de les comarques de Lleida i presentat en una caixa de fusta. A més, també inclou una llibreta “Somniant no en tenim prou” de l’Obra Social Sant Joan de Déu amb versos de Marc Parrot.

Per participar en el concurs només cal seguir els perfils de Facebook de Voluntaris.cat i El Mercat Social, i facilitar les dades i el correu electrònic. Es pot participar fins el 29 de maig a les 13:00 h, data en què es coneixerà el nom de la persona afortunada a través del Facebook.

Què és El Mercat Social?

El Mercat Social és una plataforma de caràcter social que permet la difusió i compra en línia de productes i serveis d’entitats. És una iniciativa de la Federació Catalana de Voluntariat Social que compta amb 27 entitats que treballen col·laborativament per promoure i difondre la compra social i el consum responsable.

Ja pots consultar les bases del concurs