La UdG publica un llibre pràctic d’RSE per a pimes

‘Amb valor afegit’ pretén impulsar la gestió de la responsabilitat social de les pimes i el seu compromís amb el bé col·lectiu

El proper divendres 2 de febrer es presentarà “Amb valor afegit. Empreses micro, petites i mitjanes compromeses amb la societat”, un llibre pràctic d’RSE per a pimes que inclou casos de bones pràctiques i una guia de gestió. Vector 5 ha elaborat la publicació per encàrrec de la Càtedra de responsabilitat social universitària (RSU) de la Universitat de Girona, amb textos de Josep Maria Canyelles i  disseny i maquetació a càrrec de Judith Antolín.

A la presentació es comptarà amb les intervencions del catedràtic de política econòmica de la UB i expresident del Cercle d’Economia, Anton Costas, que farà la conferència “El dividend de l’RSE”; de Josep Maria Canyelles, autor de la publicació i gestor de Respon.cat, associació de la qual la FCVS és membre del Consell Assessor de Respon.cat, en la persona de la presidència; i de Rosa Terradellas.

La iniciativa s’emmarca en la voluntat d’enfortir la responsabilitat social empresarial de les pimes gironines, alhora que amb la sensibilitat per anar desenvolupant un territori socialment responsable amb el coliderat de la UdG i altres actors empresarials, públics i socials gironins. D’aquesta manera, la publicació inclou elements per guiar les empreses interessades a gestionar l’RSE i conclou amb casos de bones pràctiques de pimes de diverses comarques gironines.

Lloc i hora

La presentació es portarà a terme a l’auditori Jaume Casademont (Parc Científic i Tecnològic de la UdG) el divendres 2 de febrer, a les 12 h.

Font: Responsabilitat global