La FCVS torna a la VII Fira d’Economia Solidària per impulsar la transformació social

El ‘Mercat Social’ i el ‘Guanyem-hi Tots!’ s’exposaran els dies 27 i 28 a l’antiga fàbrica Fabra i Coats. A més, l’Espai Regina de Lamo acollirà el diumenge una activitat de Voluntaris.cat on es compartiran eines per exercir hàbits de vida i consum sostenibles.

Voluntaris.cat torna un any més a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), que se celebrarà els pròxims dies 26, 27 i 28 d’octubre al Recinte Fabra i Coats de Sant Andreu. Aquest any, la FCVS vol apropar encara més els seus programes ‘El Mercat Social‘ i ‘Guanyem-hi Tots!‘, dos projectes que promouen la compra social, el consum responsable i la reutilització de materials.

A l’estand de la FCVS es podran comprar productes de ‘El Mercat Social’ que també s’ofereixen a través de la botiga en línia. Totes les persones assistents podran participar en el sorteig que promou l’aparador de regals solidaris, on se sortejarà un lot de productes elaborats per les entitats sòcies del projecte.

L’espai d’exposició, a més, serà una oportunitat per rebre informació sobre com donar productes en bon estat perquè les entitats socials els puguin reaprofitar i per impulsar el voluntariat en projectes que promouen l’economia social i solidària.

 

Voluntariat i ESS per la transformació social

Com a novetat aquest any és la primera vegada que Voluntaris.cat participa com a organitzadora d’una de les activitats i xerrades programades per la FESC 2018.

Sota el títol ‘Voluntaris.cat i ESS per la transformació social’, el diumenge 28 a les 12h la FCVS donarà a conèixer eines que ajudin les entitats i la ciutadania a practicar i exercir hàbits de vida i consum transformadors i sostenibles.  L’activitat serà acollida a l’Espai de Regina de Lamo.

La tècnica responsable d’El Mercat Social, Núria Monsalve, i la vicepresidenta de la FCVS, Charo Sillero, seran les encarregades de dur a terme l’activitat sota l’eix de sobirania econòmica.