La FCVS i la UdG organitzen un sopar-tertúlia per tractar l’acollida de les persones refugiades

La jornada té l’objectiu de debatre sobre quina és la responsabilitat de la societat davant del fet migratori. La ponència principal anirà a càrrec del Secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amorós.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona (UdG) organitzen el primer sopar-tertúlia sota el títol ‘Refugiats i acolliment: una responsabilitat compartida’. L’acte, en aquest sentit, té l’objectiu de debatre sobre la responsabilitat conjunta davant del fet migratori i per abordar aquesta qüestió, comptarà amb la presència del Secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amorós, qui farà la ponència principal.

La tertúlia a les comarques gironines se celebrarà al Restaurant La Rosaleda – Jardí Degustació, situat als Jardins de la Devesa de Girona. El preu del sopar és de 10€ i el pagament es farà en efectiu en el mateix sopar. L’acte tindrà aforament limitat i per aquest motiu serà necessari confirmar assistència amb inscripció prèvia.

La primera edició d’aquest sopar-tertúlia tindrà lloc el 4 d’octubre a les 19.30 h.