Jornada sobre discapacitat i les TIC


Es tracta d’una trobada de reflexió i debat on es publicarà un estudi sobre discapacitat i les TIC elaborat per l’Observatori de la Discapacitat Física (ODF). També es farà entrega del I Premi Ricard Vaccaro a l’ètica i compromis social, on Francina Alsina és membre del jurat.

En el marc de les activitats del “Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat” i sota el lema #di_capacidad. Les TIC al servei de les persones, el proper 17 de novembre de 2015,  a les 17.30, l’Observatori de la Discapacitat celebrarà el seu primer any de vida organitzant un acte públic per posar en valor i donar a conèixer la tasca realitzada fins ara.

La jornada se celebrarà al CaixaForum Barcelona i es faran públics els resultats d’un estudi sobre Discapacitat i TIC’s impulsat per l’ODF i realitzat per GESOP, amb el suport de la Fundación Vodafone España i COCEMFE CATALUNYA. D’aquesta manera, es donaran a conèixer els resultats d’una enquesta realitzada a una mostra de 1.200 persones, sobre les TIC’s i la millora de les condicions de vida de les persones amb discapacitat.

I Premi Ricard Vaccaro a l’ètica i compromís social

Presentación Premio Ricard VaccaroEn el transcurs de la jornada es lliurarà el I Premi Ricard Vaccaro a l’ètica i compromís social, del qual la presidenta de la FCVS, Francina Alsina, és membre del jurat. Aquest guardó vol distingir aquelles trajectòries que hagin contribuït de manera rellevant a la millora del bé comú.

Aquelles persones que estiguin interessades en assistir ja poden fer la inscripció a la jornada.

Per a més informació podeu accedir al web de l’Observatori.