Jornada ‘Voluntariat inclusiu. Valor en creixement’

Quines són les claus del voluntariat perquè sigui inclusiu amb les persones amb discapacitat? Vine a la presentació del monogràfic el 14 de novembre al Palau Robert en l’acte que organitza la FCVS i Amputants Sant Jordi

La jornada ‘Voluntariat inclusiu. Valor en creixement’ neix per reivindicar el voluntariat inclusiu com a eina de transformació. La Sala Cotxeres del Palau Robert acollirà el dia 14 de novembre una sessió organitzada la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i Amputats Sant Jordi, i que s’iniciarà a les 9.00 h. Durant la jornada, a més, es presentaran les principals conclusions del monogràfic ‘Voluntariat i discapacitat’, prèviament a l’espai d’experiències.

Precisament, la sessió ‘Voluntariat, eixamplant els canals d’inclusió’ compartirà experiències entre entitats i persones voluntàries. El sotsdirector general de Cooperació Social i Voluntariat de la Generalitat de Catalunya, Marc Viñas, serà l’encarregat de posar el punt i final a la jornada, que finalitzarà a les 11:30h del matí. L’Observatori Discapacitat Física i l’Observatori del Tercer Sector col·laboraran en l’organització de l’acte.

La sessió va adreçada especialment a les entitats que encara no contemplen el voluntariat inclusiu o també a aquelles organitzacions que atenen persones amb alguna tipus de discapacitat. Tanmateix, les persones voluntàries amb diversitat funcional que col·laborin amb activitats o projectes o estiguin interessades en iniciar-se en una experiència voluntària poden trobar en la jornada un espai de generació de coneixement i creixement col·lectiu.

Inscriu-te a la jornada omplint aquest formulari!

Ja et pots descarregar el programa.