Torna la 6a edició del Festival Eclèctic

El Festival de les arts escèniques des de la Discapacitat presentarà teatre, cinema, titelles i cant coral

Amb la finalitat d’impulsar la producció de les arts escèniques entre els col·lectius de les persones amb discapacitat, del 15 al 21 d’octubre se celebrarà a Tarragona el Festival Eclèctic amb teatre, dansa inclusiva, cinema, titelles universals, cant coral i pintura, entre d’altres.

En la 6a edició actuaran les companyies i artistes següents: Club de Teatre La Muralla, Al Trot Teatre, Amanida Teatre, INCITE (Institut de Ciència i Teatre), Teatre Ganyotes, Cal Teatre, Lluna de Cartró i Associació Teatr3s. També es projectaran curts presentats per l’Escola Sant Rafael, el Servei Teràpia Ocupacional SOLC i Bonobo Films-Departament de Polítiques d’Igualtat, i un llargmetratge de Bernat Moll Otto.

La consellera de Serveis a la Persona, Ana Santos, ha manifestat que “el Festival de les arts escèniques des de la Discapacitat Eclèctic vol difondre la producció i creació dels col·lectius de persones amb diversitat funcional, principalment del municipi de Tarragona, es tracta de donar-los l’oportunitat de dur a la gran escena les seves obres, en igualtat d’oportunitats que d’altres col·lectius”.

Les sessions són gratuïtes i tindran lloc al Teatre Metropol i a l’Antiga Audiència.

L’organització va a càrrec del Servei Municipal de la Discapacitat de la conselleria de Serveis a la Persona de l’Ajuntament.

Font: Laciutat.cat