‘Fent Amics amb Down Catalunya’ celebra la seva 10a edició a Port Aventura World

La jornada solidària, organitzada per l’associació Down Catalunya, tindrà lloc el 6 d’octubre de 2018 amb propostes diverses i el foment de la convivència.

Són 10 anys els que han passat des de la primera edició de la jornada solidària ‘Fent Amics amb Down Catalunya’. Enguany, el dia 6 d’octubre de 2018, Port Aventura World tornarà a acollir una nova edició, la desena, de la jornada solidària organitzada per Down Catalunya, una diada per al foment de la convivència i de la inclusió amb les persones que tenen algun tipus de diversitat funcional.

Sons i melodies fets per joves amb discapacitat, un espectacle inspirat en Halloween, exhibicions de ball, i altres obsequis ompliran la festa de solidaritat de la mà de diferents col·lectius. Down Revolution, grup de ball format per persones amb síndrome de Down, serà precisament un d’aquests col·lectius. L’acompanyarà Els Cracks d’Andi, un grup de música pop format per persones amb discapacitat.

Amb tot, l’acte s’iniciarà amb una benvinguda a les 12h concretament al Gran Teatre Imperial, al qual s’accedeix a través de la zona de Sésamo Aventura. A aquesta salutació inicial, se li sumaran uns breus parlaments després dels actes musicals i d’arts escèniques. Segons l’organització, es calcula que a les 13h haurà conclòs tot.

Com puc reservar la meva entrada?

Les entrades es podran comprar a les 28 botigues de Querol i Querolets de Barcelona i rodalies. També es podran adquirir a les sis oficines de MRW de la província de Barcelona. Aquestes entrades estaran disponibles fins al dia 28 de setembre, si no s’exhaureixen abans.

Una altra opció és anar a buscar personalment les entrades a la seu de Down Catalunya, situada al c/Pere Vergés de Barcelona o a qualsevol de les seves entitats. Per últim, per tothom qui ho desitgi les entrades també es poden reservar a través d’Internet i imprimir-les a casa.

El preu de l’entrada és de 20 euros. Una part de la quantitat recaptada es destinarà a cobrir els costos i l’altra part anirà a Down Catalunya i a les seves entitats membres, entre les que figuren la Fundació Astrid 21 de Girona, Aura Fundació, Andi-Down Sabadell, Barcelona Down, Down Lleida, Down Tarragona, la Fundació Reto, la Fundació Cromosuma i Família AMIC.

Font: Xarxanet.org