Hem celebrat l’Assemblea General Ordinària 2018 de la FCVS

Jordi Balot ha sortit escollit com a president per als pròxims quatre anys substituint a Francina Alsina 

Novament la FCVS va celebrar l’Assemblea General Ordinària en quatre sessions territorials que es van portar a terme el 24 de maig a Lleida, el 31 de maig a Girona, el 8 de juny a Tarragona i el 15 de juny a Barcelona. A totes elles es va portar a votació un gran nombre de qüestions, destacant l’elecció del director de la Fundació Joan Salvador Gavina i, fins ara, vocal de participació de la FCVS, Jordi Balot, com a nou president de la FCVS per als propers quatre anys. Balot, que ha sotit escollit amb 76 vots a favor, substitueix a Francina Alsina, que ha deixat el càrrec després de complir dos mandats de quatre anys i que va aprofitar l’AGO per acomiadar-se i fer memòria i agraïment d’aquests anys.

Jordi_BalotA la darrera sessió territorial de l’Assemblea General Ordinària, celebrada a Barcelona, es van portar a terme les votacions de les entitats de Barcelona, així com es van incorporar les votacions de la resta de territoris, podent conèixer d’aquesta manera el resultat global de totes les entitats de la FCVS.

La taula de l’Assemblea General Ordinària celebrada a Barcelona, estava formada per diferents membres del Consell Directiu d’aquell moment. Així, hi era present la presidenta, Francina Alsina; el secretari general, Ramon Nicolau; el tresorer, Jaume Montserrat; i el coordinador territorial de Barcelona, Albert Francolí.

Candidatura de Consell Directiu

Jordi Balot es presentava amb una candidatura tancada de Consell Directiu, acompanyat de diferents representants d’entitats:

  • Vicepresidència: Charo Sillero (Sant Joan de Déu – Serveis Socials de Barcelona)
  • Secretaria General: Ramon Nicolau (Fundació APIP ACAM)
  • Tresoreria: Jaume Montserrat (FCVS)
  • Vocalia de pobresa: Enric Canet (Casal dels Infants)
  • Vocalia de salut: Marta Solé (Fundació Infantil Casa Ronald McDonald),
  • Vocalia d’internacional: Carmen Torralva (FCVS)
  • Vocalia Comissió de Criteri: Josep Masip (Creu Roja Catalunya).

Jordi Balot també va explicar que pròximament anunciaria la incorporació d’un nou membre del Consell Directiu que ocuparia una nova vocalia relacionada amb la dependència.

Consell_Directiu_FCVS

Noves entitats federades

Durant l’acte es van presentar les 10 entitats que van sol·licitar alta des del maig de 2016 al maig del 2017, essent 6 entitats de Barcelona, 1 de Lleida, 2 de Girona i una de Tarragona. D’aquesta manera, es va agrair el treball conjunt realitzat fins al moment amb les 16 entitats que es van donar de baixa i es va donar la benvinguda a les noves entitats.

Així doncs, es va aprovar l’alta amb unanimitat de vots a: ACCEM, Fundació Paliaclínic, Fundació Privada Avan, Fundació Privada Intergramenent, Germanes Hospitalàries, Hospital Mare de Déu de la Mercè, Soplos de Aire, Asociación Salaí, ABI Girona, Fundació Privada Banc dels Aliments de les Comarques de Girona, L’Olivera SCCL i l’Associació Joventut Multicultural Musulmana.

Durant l’Assemblea també es van anunciar les 34 beques totals anuals i les 11 beques parcials anuals que ha concedit la FCVS.

Memòria, balanç econòmic, pla d’actuació, pressupost i reglament de règim interior

A l’acte es van aprovar la memòria i tancament econòmic 201així com el pla d’actuacions i pressupost corresponent al 2018.

Respecte al pla d’actuacions d’enguany, es van mostrar les noves iniciatives de Voluntaris.cat, sempre emmarcades en quatre objectius (visualitzar i posar en valor el voluntariat; impulsar i enfortir el desplegament territorial; cohesionar el conjunt d’entitats des de la participació a la xarxa i territorialitzar la sostenibilitat de Voluntaris.cat amb una visió conjunta) i basant-se en els principis de transversalitat, treball en xarxa i coresponsabilitat.

A l’AGO també es va anunciar la proposta de modificació del Reglament de Règim Interior de la FCVS . Després de procedir a la lectura dels canvis se’n va aprovar la modificació.

Ja pots consultar la galeria fotogràfica de l’Assemblea General Ordinària 2018.

Ja pots consultar la Memoria de mandat de la Francina Alsina.