Ja hem celebrat tres sessions territorials de l’AGO

El pròxim dia 15 de juny coneixerem el resultat de les votacions a la candidatura tancada de Consell Directiu 

L’ Assemblea General Ordinària de la FCVS està arribant al seu terme. Després d’haver-la celebrat a Lleida, Girona i Tarragona, el pròxim dia 15 de juny tindrà lloc a Barcelona la darrera sessió territorial, on es clourà el procés participatiu.

A les 3 sessions territorials de l’AGO s’ha realitzat la votació oberta de la memòria i el balanç econòmic 2017, així com també del pla d’actuació i el pressupost 2018, i s’ha ratificat l’alta de noves entitats i de la nova Coordinadora territorial de Lleida, Rosa Palau, escollida en assemblea local el passat dia 17 de maig.

Les votacions a la candidatura recollides fins al moment, el 24 de maig a Lleida, el 31 de maig a Girona, i el 8 de juny a Tarragona, han estat secretes justament per garantir la llibertat d’elecció de les entitats membres. A Barcelona, sumats tots els vots, sabrem si queda aprovada la candidatura a presidència encapçalada per Jordi Balot.

Francina Alsina finalitza la seva presidència

Després d’haver exhaurit els dos terminis de 4 anys cada un al capdavant de la presidència de la FCVS, Francina Alsina deixa el seu càrrec. Per prendre-li el relleu, Jordi Balot, fins avui vocal de participació de la FCVS, ha presentat una candidatura tancada, acompanyat d’altres representants d’entitats, els quals exercirien d’altres funcions dins del nou Consell Directiu, si surten elegits.