On puc trobar ofertes de voluntariat?

Vols fer voluntariat i no saps per on començar a buscar? La borsa Voluntariatenunclic.cat t’ajudarà a trobar el teu lloc perquè puguis implicar-te en una entitat social.

Catalunya disposa d’un teixit associatiu molt ric amb prop de 25.000 entitats associatives registrades i en actiu, i on la força del voluntariat és fonamental per poder tirar endavant les causes dels seus projectes. Si t’agradaria formar-hi part i implicar-te fent voluntariat, però no saps per on començar a buscar, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) t’ho posa fàcil amb la borsa Voluntariatenunclic.cat. En aquesta web hi trobaràs el major nombre d’ofertes que publiquen entitats socials d’arreu de Catalunya.

Per tal que puguis trobar l’oferta de voluntariat que més s’adequa a tu, la borsa en línia t’ofereix una cerca personalitzada segons les teves preferències, disponibilitats i motivacions, i podràs acotar-la també territorialment per províncies de Catalunya.

I si ets una persona jove i vols fer voluntariat, la borsa en línia també compta amb  un espai específic de voluntariat jove.

Aquest article ofereix enviament gratuït en qualificats Face mask productes, o compreu en línia i recolliu-lo a la botiga avui al Departament Mèdic

Sessions (in)formatives i molt més!

Si has entrat a Voluntariatenunclic.cat i no trobes cap oferta que t’encaixi, omple el següent formulari i des de la FCVS contactarem amb tu el més aviat possible.

A més, també organitzrm sessions (in)formatives virtuals i presencials que t’ajudaran a conèixer en què consisteix el voluntariat social, com pots col·laborar en una entitat, per a qui es fa i a quines actuacions podries intervenir.