La FCVS participa en un taller de voluntariat a l’illa de La Palma

La presidenta de la FCVS, Francina Alsina, parlarà de la transformació social i el voluntariat en el taller “Cap al voluntariat Biosfera”.

La Reserva de la Biosfera celebrarà els dies 3 i 4 de novembre a San Andrés i Sauces, a l’illa canària de La Palma, el taller anomenat “Cap al voluntariat Biosfera”, en el qual es donarà a conèixer la nova estratègia que pretén posar en marxa la Reserva de la Biosfera de la Palma, així com múltiples experiències de voluntariat en diferents àmbits. En aquest sentit, la presidenta de la FCVS, Francina Alsina, hi intervindrà per donar la seva visió sobre la transformació social i el voluntariat.

En aquest taller es donaran a conèixer diferents modalitats de voluntariat (cultural, social, ambiental, institucional …) en el marc d’un element clau com és la Llei del Voluntariat de Canàries i amb la presència d’entitats com la Plataforma Espanyola del Voluntariat, la Plataforma del Voluntariat Europeu o la FCVS.

“En el marc del taller realitzarem una trobada entre els diferents grups de voluntaris, les administracions locals i la Reserva de la Biosfera per analitzar els elements que ens uneixen i com implementar i desenvolupar diferents plantejaments, ja que el voluntariat ha d’estar organitzat d’acord al que recull la Llei “, ha assenyalat el gerent de la Reserva, Antonio San Blas.

Ja pots fer la teva inscripció al taller!