Tast Social 2023: Les entitats socials de Tarragona surten al carrer per apropar el voluntariat a la ciutadania

Una vintena d’entitats participen a la novena edició de la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès, impulsada per la FCVS, que es celebrarà el proper 10 de novembre a la Plaça Corsini

Des de les 9:30 h i fins a les 14 h, una vintena d’entitats socials tornaran a omplir la Plaça Corsini de Tarragona el proper divendres 10 de novembre, en el marc de la novena Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès, coneguda com TAST Social. 

Organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), les entitats socials que participaran a la Mostra d’Entitats de Voluntariat per donar a conèixer la seva tasca i la importància de les persones voluntàries per poder-la desenvolupar amb èxit. 

El voluntariat transforma la vida

El TAST Social és una oportunitat de coneixença entre les persones que formen part del voluntariat social al territori del Tarragonès”, diu Josep Maria Ferran, Coordinador de la FCVS a Tarragona. “Alhora, permet que tothom que s’apropi pugui descobrir la tasca que fan les entitats i les opcions que tenen per implicar-s’hi fent voluntariat“, afegeix.

En el marc de la mostra les entitats organitzaran diverses activitats per apropar als ciutadants al món de les associacions socials, entre elles, tallers d’entrevistes, manualitats i d’aprofitament alimentari. 

Enguany les entitats participants són: Afanoc Tarragona, ONCE, La Muralla, Projecte Home, Banc d’Aliments de les comarques de Tarragona, Espai Fundació Catalunya la Pedrera, Espigoladors, Si jo puc, tu tambe EPILEP, AECC, Amics de la Gent Gran, Avismón, Quilometre Zero, Apropa Cultura, Voluntariat per la Llengua, CERADAI, Fundació Santa Teresa i Fundació Onada.