Festa per a tothom a Tarragona

La FCVS és l’entitat convidada d’un projecte que enguany arriba a la 25a edició.

Amb motiu de les festes de Santa Tecla de Tarragona, arriba una nova edició del Festa per a tothom, un projecte impulsat des de Polítiques d’Igualtat amb el patrocini de Dow Chemical,  i que té com a principal objectiu contribuir a la visualització de la discapacitat i facilitar la participació dels diferents col·lectius de la ciutat en les celebracions festives.

Un equip de persones que adopta el format de penya festiva i que compta amb transport adaptat, servei d’interpretació de llengua de signes i facilitats d’accessibilitat als llocs festius, promouen la participació en un seguit d’actes festius tradicionals i n’organitzen d’altres.

Aquest any, l’entitat convidada és la Federació Catalana de Voluntariat Social que també celebra el 25è aniversari i que amb la delegació de Tarragona i les seves entitats, hi col·labora de manera activa.

Algunes de les activitats organitzades per aquest equip són les següents:

  • Dissabte 12 de setembre a les 13 hores. Recepció de participants que el consistori ofereix al Balcó del Mediterrani
  • Dimarts 15 de setembre a les 19 hores. Exposició “Festa per a tothom en 25 santatecles”, a l’estand de festes, ubicat al hall del teatre Tarragona i que romandrà oberta fins al 24 de setembre
  • Dimarts 15 de setembre a les 19.30 hores. Taula rodona “Festa per a tothom: una descoberta de ciutat?”, al Mirador Josep Yxart del Teatre Tarragona.
  • Divendres 18 de setembre a les 18.00 hores. Acollida de la Residència per a persones amb discapacitat física Sant Salvador, origen del Festa per a tothom.

Per gentilesa de l’ONCE, el programa de festes està transcrit al sistema braille i disponible a l’estand de Festes a la Rambla Nova i a la seu de l’ONCE, Rambla Vella, 10.

Font: Xarxanet.org