Oberta la convocatòria del Premi de poesia i narrativa Pepa Pagès 2018

Organitzat per la Fundació d’Ajuda Oncològica Oncovallès, el premi té des de l’any 2013 un sol lema: “Conviure amb la malaltia”, en aquest cas el càncer

Arriba una nova edició del Premi de poesia i narrativa Pepa Pagès 2018 que organitza la Fundació d’Ajuda Oncològica Oncovallès amb un sol tema: “Conviure amb la malaltia”, en aquest cas el càncer

Bases

Els poemes i relats han de ser inèdits i escrits en llengua catalana, essent oberta la participació a tothom.

Pel que fa a poesia, els treballs han de tenir una extensió de fins a 40 versos. Els de narrativa, 4 folis mida DIN A4.  Amb les dues modalitats  el format ha de ser vertical i a una sola cara, lletra Times New Roman mida 12, amb 1,5 d’interlineat.

El jurat estarà format per  Ma. Àngels Coma, Ramon Mora, Olga Pey, Santi Montagud, Francesc Circuns, Núria Pey i Laura Padró. Ells decidiran entre les millors obres i atorgaran dos premis: el primer tindrà una dotació de 800 euros, i el segon, de 300 euros.

De forma biennal, s’editarà un llibre amb les obres guanyadores, i també una selecció de les que, a decisió del jurat, pel seu contingut cultural, social i humà, siguin portadores de missatge.

No s’admetran fotografies ni dibuixos per il·lustrar-les. Es considera que la poesia o la narrativa ho omplen tot.

El termini d’entrega de les obres acabarà el 30 d’abril de 2018. S’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça: fundacio@oncovalles.cat indicant les dades personals de l’autor o autora per confirmar la recepció i participació en el concurs.

La presentació de les obres pressuposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases i dels drets i les obligacions que se’n deriven.

Les qüestions no previstes en aquestes bases les ha de resoldre el jurat segons el seu lliure criteri.

El veredicte s’emetrà a la Festa Literària que la Fundació Oncovallès celebrarà el mes de juny de 2018.

Descarrega’t les bases