III Caminada contra el càncer de mama a Lleida

L’Associació Espanyola Contra el Càncer de Lleida organitza el proper 18 d’octubre una marxa per recaptar fons destinats a la lluita contra aquesta malaltia.

Un any més, amb motiu del dia mundial contra el càncer de mama, l’aecc de Lleida organitza una caminada popular a benefici de l’entitat. Aquesta marxa, que enguany arriba a la tercera edició, té un caràcter lúdic- esportiu no competitiu i està oberta a tothom.

Els fons obtinguts es destinaran de forma íntegra als programes i activitats que desenvolupa l’entitat en el suport integral al pacient de càncer i família, informació i prevenció i investigació oncològica de qualitat.

La caminada engegarà a les 10:00 hores i tindrà com a punt de sortida i arribada els Camps Elisis de Lleida. El recorregut consta de 10 kmaproximadament, passant per l’Ermita de Granyena, on hi haurà un petit avituallament.

Inscripcions

Aquelles persones que estiguin interessades en participar en la marxa poden realitzar les seves inscripcions fins el 16 d’Octubre de 2015 a la mateixa seu de l’aecc Lleida (Carrer Pallars, 25), en horari de 8:00 a 14:00h de dilluns a divendres i de 16.00h a 19:00 dimarts i dijous, i a un preu de 8 euros.

El mateix dia de la caminada també es podrà realitzar la inscripció a un preu de 10 euros.

El lliurament de les samarretes i bosses es podrà atendre fins a l’esgotament de les existències i per rigorós ordre d’inscripció amb un màxim de 1500 persones.

Per a més informació podeu consultar el reglament, fer una trucada al 973.23.81.48 o enviar un correu electrònic a lleida@aecc.es.

Font: Xarxanet.org