Arriba la 1a edició de la cursa “En Marxa Contra el Càncer Barcelona”

La capital catalana es tenyirà de verd per tal de conscienciar a la població sobre el càncer i aconseguir fons per finançar projectes de recerca oncològica. 

L’Associació Espanyola Contra el Càncer de Barcelona (AECC) organitza, el proper 3 de desembre a les 9.30 h, la primera edició de “En Marxa Contra el Càncer Barcelona”, una nova carrera on milers de persones es donaran cita al Parc del Fòrum per creuar la meta contra el càncer i tenyir els carrers de Barcelona de verd.

La cursa, apadrinada pels futbolistes Denis Suárez i Gerard Moreno i la nadadora Ona Carbonell, pretén convertir-se en una cita ineludible per tots els amants de l’esport que desitgin posar el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer. La carrera vol promoure la participació ciutadana en un esdeveniment solidari, conscienciar sobre la importància dels hàbits saludables i recaptar fons per a la prevenció i la recerca oncològica.

La prova comptarà amb tres distàncies diferents per adaptar-se a tots els públics: a les 10 h del matí començarà la carrera de 10 km, a les 11 h la de 5 km i, finalment, es donarà pas a les 11.15 h a una marxa d’uns 2,5 km destinada principalment a famílies i persones que prefereixin caminar. Després de la carrera es realitzaran diverses activitats a les quals podran accedir tots els assistents amb l’objectiu que la festa s’allargui durant tot el matí.

Fons solidaris

Els preus de la carrera són de 15 euros per les curses de 10 i 5 km i de 8 euros per a la marxa. En el preu ve inclosa una samarreta tècnica oficial de la cursa i la bossa del corredor, que contindrà un regal tècnic i un desdejuni post carrera.

Per a aquelles persones que vulguin fer un donatiu extra a favor de l’AECC, estarà disponible el dorsal “Jo investigo” a un preu de 20 euros que ofereix al corredor uns serveis prèmium com l’accés a fisioterapeutes després de la carrera o prioritat en el guarda-roba, entre d’altres.

Les inscripcions es poden realitzar fins al proper 29 de novembre a través de la següent pàgina web o el 24 i 25 de novembre al Corte Inglés de Portal de l’Àngel.

Font: xarxanet.org