VI Caminada contra el càncer

El dia 23 de setembre se celebra un esdeveniment solidari amb un recorregut de 10km amb sortida a la canalització del riu Segre

L’AECC En Marxa a Lleida ha organitzat la sisena edició de la ‘Caminada contra el càncer’, un esdeveniment solidari que tindrà lloc el pròxim 23 de setembre a les 10.00h a la Passarel·la dels Camps Elisis. La sortida de la caminada es farà a la canalització del riu Segre i el recorregut tindrà una extensió de 10km.

Les inscripcions estan obertes a tothom i inclouen una motxilla esportiva, avituallament i molts altres obsequis. La mateixa tindrà un cost de 10 euros per a adults i de 5 euros per a infants fins a 8 anys. A més, les persones participants entraran en el sorteig de diferents productes solidaris.

Un cop acabi la caminada hi haurà sessions de zumba i altres activitats per a grans i petits. Cal dir que els fons obtinguts en aquesta caminada aniran destinats a donar continuïtat als serveis i prestacions gratuïtes de l’entitat, com són l’atenció psicològica individual i grupal, serveis de fisioteràpia, l’orientació social, laboral i medico-sanitària o les colònies per a nens i nenes amb càncer.