Posem-li pebrots al càncer

La FECEC necessita voluntaris i voluntàries per a la campanya solidària, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de gener per tot el territori català.

Un any més, amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer, que se celebra el4 de febrer, la FECEC Junts contra el càncer posa en marxa la campanya solidària Posem-li pebrots al càncer. La iniciativa té com a objectiusolidaritzar-se amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca de suport i ajuda de les entitats de FECEC, i aconseguir diners per desenvolupar els projectes d’atenció als malalts de càncer i les seves famílies.

La campanya tindrà lloc els dies 29 i 30 de gener en 335 supermercats Condis de Catalunya i serà imprescindible la participació del voluntariat. Els voluntaris i voluntàries hauran d’estar presents als supermercats oferint als clients una bossa de pebrots que la cadena prepara per a la campanya, a un preu simbòlic d’1 euro i mig. La missió dels voluntaris també consistirà en informar sobre els serveis d’Oncolliga i els objectius de la campanya.

En el marc online, és previst que la campanya posem-li pebrots al càncer tingui un destacat ressò a les xarxes socials, on els ciutadans estan convidats a fer arribar les seves fotografies amb la bossa de pebrots, tant al Facebook com al Twitter de la FECEC i de Condis amb l’etiqueta #pebrotscancer.

Com puc fer-me voluntari o voluntària?

Aquelles persones que estiguin interessades en ajudar a fer possible aquesta iniciativa solidària, ja poden fer la seva inscripció com a voluntaris/es. Només cal que consulteu els establiments Condis que participen en la campanya i apuntar-se al que més convingui omplint el següent formulari.

Podeu obtenir més dades sobre la tasca de les persones voluntàries en el següent enllaç.

Per a més informació podeu contactar amb els organitzadors a través del correu federacio@juntscontraelcancer.cat o al telèfon 93 314 87 53.

Font: Xarxanet.org