La FCVS organitza el II Cicle de Comunicació Social

En la primera trobada es comptarà amb l’experiència d’Arrels Fundació, Càritas Catalunya i Creu Roja Catalunya, i s’oferiran consells per millorar la comunicació de les entitats

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) organitza el II Cicle de Comunicació Social, un conjunt de quatre trobades adreçades a fomentar la bona comunicació de les entitats i fer més visible el sector associatiu en l’espai comunicatiu català. La primera sessió, sota el títol ‘Conviure i comunicar en temps de pandèmia’, se celebrarà el pròxim 5 de maig i anirà a càrrec de tres periodistes que explicaran la seva experiència com a responsables de comunicació d’entitats socials.

Durant la sessió, en format webinar, els ponents aproparan l’estratègia comunicativa que han seguit des de l’inici de la pandèmia, com estan encarant la comunicació en els moments actuals i com l’afronten en un futur. A més, s’oferiran idees i consells per millorar la comunicació i l’aparició en els mitjans.

En la trobada del pròxim 5 de maig es comptarà la participació de:

Inscripcions

La primera trobada del II Cicle tindrà lloc el pròxim 5 de maig de 10 a 11.30 h.

El Cicle s’adreça periodistes que treballen en els departaments de comunicació d’entitats socials i a personal tècnic que, tot i no ser expert en comunicació, ha assumit algunes tasques d’aquest lloc de treball.

Les sessions són de caràcter gratuït a través de la plataforma Teams i es facilitarà l’enllaç a la sala privada un cop es realitzi la inscripció a la sessió desitjada.

(Data límit d’inscripció: 3 de maig)

El Cicle de Comunicació Social

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza el 2n Cicle de Comunicació Social amb la celebració de quatre webinars que versaran sobre diferents temàtiques del camp de la comunicació social, i oferiran eines per millorar la difusió de les informacions de les entitats.

La primera edició del Cicle es va celebrar l’any 2020 i es va centrar en l’impuls de la relació de les entitats i els mitjans de comunicació arran de l’impacte del coronavirus. Davant la bona acollida que aquest va tenir,  la FCVS ha volgut seguir fomentant la professionalització del bon periodisme entre les entitats amb una nova edició del Cicle.

Aquesta activitat compta amb el suport de: