Xarxanet està de gira: consulta municipis i dates

L’equip de Xarxanet prepara trobades amb les entitats col·laboradores del projecte a set ciutats catalanes, coincidint amb el 20è aniversari del portal. També convida a formar-ne part a aquelles entitats que encara no ho són.

Xarxanet està de festa. Aquest mes de juliol farà 20 anys que es va posar en marxa, dues dècades de difusió i suport al món associatiu català que han ajudat a projectar-lo i dotar-lo de noves eines. La Federació Catalana de Voluntariat Social és una de les entitats que ha format part del projecte des de l’inici, encarregant-se de la gestió i publicació de continguts del portal social. Ara, l’equip de Xarxanet es prepara per fer present el projecte a les quatre províncies del Principat per tal d’augmentar-ne la difusió i facilitar la participació de les entitats col·laboradores del portal.

Conèixer Xarxanet i el seu equip, aprendre a publicar notícies o esdeveniments a l’agenda, escriure de manera senzilla i seguint el llibre d’estil seran algunes de les qüestions que es treballaran en els tallers que tindran lloc a set ciutats catalanes.

Els tallers tindran lloc els dimarts de maig i juny, sempre en horari de tarda, per tal de fer-ho compatible amb la vida quotidiana de les entitats. Se celebraran a les localitats de Vilanova i la Geltrú, Tarragona, Mataró, Manresa, Lleida, Girona i Barcelona.

Les dates de les trobades són les següents:

La participació en aquestes sessions és lliure i gratuïta. Per tal de fer una previsió de l’aforament serà necessari inscriure’s al formulari habilitat, indicant a quina de les sessions es vol assistir.

Al llarg de les properes setmanes es donarà a conèixer la resta d’activitats de celebració del 20è aniversari de Xarxanet, que s’inicien al mes de maig i s’allargaran fins a la tardor de 2023, quan es conclogui amb un acte central de celebració.