Long Li Xue, impartirà una formació sobre TikTok per a entitats

El youtuber, instagramer i tiktoker donarà el tret de sortida al nou itinerari de comunicació de l’Escola de Formació de la FCVS

L’Escola de Formació de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) fa una aposta constant per oferir formació de qualitat amb una mirada innovadora que s’apropi a les demandes del context actual. Per això, ha posat en marxa un nou itinerari formatiu especialitzat en comunicació, que donarà el tret de sortida el pròxim 21 de febrer amb el curs ‘TikTok per a entitats’, i que l’impartirà en format virtual el youtuber, instagramer i tiktoker, Long Li Xue.

TikTok és una de les xarxes socials més grans i usades actualment, convertint-la en la preferida dels joves i que, a més, està revolucionant el màrqueting digital. La càpsula formativa sobre TikTok està pensada perquè les entitats socials -tant aquelles més grans que ja compten amb un perfil en aquesta xarxa com les que no en tenen- aprenguin a crear i difondre-hi continguts, coneguin quins avantatges els hi pot aportar a nivell comunicatiu i com poden publicar continguts creatius que arribin a viralitzar-se. A més, es mostraran exemples de bones campanyes de comunicació a TikTok.

Long Li Xue, amb prop de 147.000 seguidors a TikTok, ens aproparà aquesta xarxa social a les entitats per mostrar-nos les claus d’èxit per posicionar la marca de l’entitat i per crear continguts que connectin amb el públic. Ho farà en la formació virtual ‘TikTok per a entitats’ el pròxim 21 de febrer de 9 a 11 h en format virtual.

Oferint collarets de dona populars, com ara penjolls, collars i chain necklace. Compreu joies d’una varietat de metalls i pedres precioses per a qualsevol ocasió

Formacions en l’àmbit de la comunicació

Durant tot el 2023 s’oferiran formacions de temes relacionats amb la comunicació que se sumaran a les que es realitzaran en format master class al 4t Cicle de Comunicació Social.

Formacions

 • Crea vídeos amb el mòbil per a les xarxes socials de la teva entitat – 14 de març
 • Fundraising: claus d’èxit per a la captació de fons d’entitats – 25 i 27 d’abril
 • Google Analytics, SEO i SEM: aprèn a generar més impacte i visibilitat de la teva web – 16 i 18 de maig
 • Descobreix tot el que pots arribar a fer amb les xarxes socials de la teva entitat – 14 de juny
 • Dissenya el teu pla de màrqueting digital – 26 de setembre

 • Comunicació inclusiva i amb perspectiva de gènere – 31 d’octubre
 • Com millorar la transparència de la teva entitat – 14 de novembre

4t Cicle de Comunicació Social

 • Com potenciar la comunicació interna de la teva entitat – 2 de març
 • Impulsa el pla de comunicació: estratègies per arribar al nostre públic – 4 de maig
 • Explota el potencial del butlletí digital de la teva entitat per guanyar subscriptors – 29 de juny
 • Com arribar als mitjans de comunicació – 5 d’octubre