XI Jornada d’Acompanyament al Dol i la Malaltia a Lleida

L’acte se celebrarà el 9 de març i pretén proporcionar les eines necessàries per acostar-se a les persones que estan patint la pèrdua d’un ésser estimat

Arriba l’11a edició de la Jornada d’Acompanyament al Dol i la Malaltia. L’acte, organitzat per l’Associació Grups d’Acompanyament al Dol de Lleida i la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida, se celebrarà el pròxim 9 de març amb l’objectiu d’endinsar als assistents en la comprensió del dol i el seu abast.

La Jornada comptarà amb persones expertes i especialitzades en el camp del patiment que  ajudaran a trobar les eines necessàries per apropar-se a les persones que estan patint la pèrdua d’un ésser estimat, i poder ser una bona companyia en aquesta etapa de la seva vida.

L’acte arrencarà amb la conferència inaugural “Dol, continuïtat de vincles i reconstrucció de significats” i seguirà amb la taula rodona “Acompanyant en la mort i la malaltia”. A la Jornada també es comptarà amb experiències i diferents espais que permetran reflexionar sobre l’acompanyament en la pèrdua d’un ésser estimat.

Com en la darrera edició, l’acte comptarà amb professorat i alumnat que traduiran la jornada al llenguatge de signes. Per demanar el servei d’intèrpret cal enviar un correu electrònic.

Preu i inscripcions

La inscripció a la Jornada es podrà realitzar en línia fins al 28 de febrer. El preu és de 30 euros i opcionalment es pot incloure el dinar per 12 euros més. El pagament es pot fer per transferència, traspàs, caixer o personalment a les oficines d’Ibercaja al número de compte: ES60-2085-9457-08-0330399520

L’alumnat universitari podrà validar la Jornada per 1 ECTS de la Universitat de Lleida al preu oficial d’1 ECTS. En aquest cas, la inscripció s’ha de fer en el següent enllaç.

Lloc i hora

La Jornada es portarà a terme a l’Auditori, Campus de Cap Pont, de la Universitat de Lleida (C. Jaume II, 67) el 9 de març. Començarà a les 9.30 h i s’allargarà fins ben entrada la tarda, amb una pausa per dinar.

Ja et pots descarregar el programa.