V Festa del Cor a Port Aventura World

L’Associació d’Infants amb Problemes de Cor (AACIC) organitza una festa solidària al parc d’atraccions de Tarragona per finançar les activitats que l’entitat duu a terme.

L’Associació d’Infants amb Problemes de Cor (AACIC) ha organitzat la 5a edició de la Festa del Cor, una jornada festiva que té com a objectiu principal finançar els serveis i les activitats que l’entitat ofereix als infants i famílies amb les que col·labora. Conjuntament amb la Fundació She, el parc d’atraccions de Port Aventura World tornarà a acollir la festa solidària, enguany, el dissabte 14 d’abril de 2018.

Així doncs, un segon objectiu de la V Festa del Cor és donar a conèixer la realitat dels infants i joves que neixen amb problemes de cor. AACIC treballa per donar serveis d’atenció psicosocial a infants amb cardiopatia congènita i també a les seves famílies. En aquest sentit, l’any 2017 l’associació va atendre prop de 1.200 persones.

Les entrades tenen un cost de 22€ i es poden adquirir fins al dia 13 d’abril de 2018. Els menors de 4 anys tindran entrada gratuïta. En l’organització de l’acte també col·laboren la Fundació Port Aventura i corAvant.

Segons dades de l’Associació d’Infants amb Problemes de Cor, cada setmana neixen 14 infants amb una malformació al cor, una xifra que representa 1 de cada 120 naixements. A Catalunya, en aquesta línia, s’estima que hi ha 40.000 persones amb una cardiopatia congènita.