Lleida torna a caminar pel voluntariat

Enguany la FCVS organitza la 6a edició de la Caminada Popular “El voluntariat en marxa” per promoure i donar a conèixer la tasca del voluntariat social al territori català.

El diumenge 15 d’abril se celebrarà a Lleida la 6a edició de la Caminada Popular “El voluntariat en marxa”, organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social. L’objectiu de la caminada és aconseguir el màxim de participació per així fer visible la veritable força del voluntariat.

El recorregut, de 10 km, començarà als Jardins Ernest Lluch a les 9 del matí. El preu de la inscripció és de 3 euros. Les persones que assistiran són conscients del potencial que porta a dins el voluntariat i, en aquest sentit, la caminada és un reconeixement a les persones voluntàries com a referents d’una vida compromesa i solidària en tant que agents de canvi social.

Els qui vulguin ajudar fent moltes passes solidàries i gaudir d’una caminada en família ja poden inscriure’s online. No obstant això, per tots aquells que es decideixin a última hora també hi haurà l’oportunitat d’inscriure’s el mateix dia de la caminada a partir de les 08.15 h.

En arribar al final del recorregut, que seran els mateixos Jardins Ernest Lluch, s’oferirà coca i xocolata a tots els participants i també hi haurà animació i sortejos. A més, durant el recorregut hi haurà avituallament.

L’esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, de la Diputació de Lleida i també de les empreses Wala esports, Plusfresc, Arilfrut, Grup Borges, Alemany 1879, Esclat, Condis, el Centre Excursionista de Lleida, KumBeva. A més, té el patrocini de Lleida Volcall.