Torna la Magic Line, la caminada solidària de Sant Joan de Déu!

La sisena edició de la cursa ja ha obert inscripcions i se celebrarà el 24 de febrer del 2019 a Barcelona.

La Magic Line ha activat el compte enrere per una nova edició. La caminada solidària de l’Obra Social Sant Joan de Déu va obrir les inscripcions el passat 25 d’octubre per als equips que vulguin recórrer els turons de Barcelona. La sisena edició de la mobilització ciutadana se celebrarà el 24 de febrer de 2019, i com a novetat aquest any València se suma a la capital catalana i a Mallorca com a ciutats ja consolidades.

La caminada oferirà recorreguts de diferents dificultats, fet que permetrà participació d’escoles, empreses, entitats, grups d’amics i familiars. Les modalitats en els recorreguts són: 10km, 15km, 20km, 30km i 40km. En aquest sentit, la Magic Line proposa tres maneres per assolir els reptes solidaris. La primera és a través de microdonacions, que es destinaran íntegrament a programes socials pels qui més ho necessiten.

En segon lloc, ofereixen la possibilitat d’organitzar una acció solidària amb l’objectiu de captar fons. Esmorzars solidaris, un espectacle o partit, karaokes, sopars de nadal, una rifa solidària… Diferents activitats poden implicar l’entorn i sensibilitzar respecte de les situacions de vulnerabilitat que existeixen a la societat.

El tercer repte és comprar productes de la Magic Line i vendre’ls posteriorment. Cada equip pot fer la comanda d’una quantitat determinada de productes i anar a recollir-los a la Botiga Magic Line. Els productes no venuts es podran retornar el dia 19 del mateix mes.

Anualment la Magic Line aconsegueix mobilitzar més de 15.000 participants, amb una receptació de més de 400.000€ que es destina a iniciatives en favor de les persones en una situació vulnerable. Al llarg de la seva història, la marató solidària ha aconseguit finançar fins a un centenar de projectes socials.

Font: Xarxanet.org