La Magic Line anima els equips solidaris a assolir el rècord de 400.000 euros

La caminada solidària pels turons de Barcelona destinarà el 100% dels fons recaptats a projectes socials de Sant Joan de Déu i altres entitats properes.

La sisena edició de la Magic Line, la mobilització ciutadana promoguda per l’Obra Social Sant Joan de Déu, ha animat els equips solidaris a batre el rècord de l’any passat i assolir els 400.000 euros de recaptació. Els turons de Barcelona seran novament protagonistes d’una caminada solidària que ja compta amb gairebé 14.000 participants, vinculats a més de 1.000 equips que caminaran pels punts més emblemàtics de la ciutat.

Així doncs, superar el rècord de 354.635€ aconseguits durant el 2018, és una de les fites que ha llençat l’organització, amb l’objectiu de finançar projectes socials de Sant Joan de Déu i d’altres entitats properes, vinculades a l’àmbit social. Els trams del recorregut seran de 10, 15, 20, 30 i 40km, tots amb final a la Plaça de la Catedral de Barcelona.

Els equips inscrits ja estan realitzant diverses accions solidàries que els ajudaran a aconseguir el repte proposat. Esmorzars solidaris, campionats esportius, rifes de productes, talonaris d’experiències Magic Line, venda de samarretes de la cursa, i un llarg etcètera de propostes que, fins ara, ha arribat a la xifra de 285.926€.

Les accions dels equips no només aconsegueixen fer captació de fons sinó que, a la mateixa vegada, promouen que l’entorn dels i les participants prengui consciència de les injustícies socials. Fins ara, més de 120 equips ja han demanat el kit del Cafè Solidari, entre ells l’Hotel Marriott de Barcelona i els mercats de Sant Antoni i Galvany. Precisament, la setmana del Gran Cafè Solidari va tenir lloc de l’1 al 8 de febrer.

La Magic Line permet donar suport a infants, adolescents i gent gran que passen per una situació de vulnerabilitat. La caminada també ofereix pisos amb acompanyament psicosocial per reforçar l’autonomia de les persones, acompanya en la reinserció laboral, i complementa l’assistència bàsica en salut amb una mirada integral a les persones ateses.

Part de l’èxit de l’esdeveniment rau en el voluntariat, que fa tasques de suport com lliurar bosses als equips, posar el segell en els diferents trams o fer el control de pas, orientació i assistència. Tothom qui vulgui participar com a voluntari o voluntària, ja sigui de manera individual, o amb un grup d’escoles, empreses o institucions, es podrà inscriure fins al 15 de febrer.

Font: Xarxanet.org