Recull de dades pel catàleg en línia de l’oferta de béns i serveis proveïts per empreses d’ESS

Les entitats poden participar contestant l’enquesta abans del 14 de gener

Amb l’objectiu de crear un catàleg en línia que reculli l’oferta de béns i serveis proveïts per empreses d’economia social, la Taula del Tercer Sector amb col·laboració amb el Comissionat d’Economia Social de l’Ajuntament de Barcelona, ha posat en marxa una enquesta que, a la vegada, permetrà també actualitzar el Mapa d’Entitats del Tercer Sector.

Segons la llei estatal d’Economia Social 5/2011, la creació d’aquest catàleg és necessari per la correcta implementació de la clàusula “Subcontractació amb empreses d’economia social” del Decret de Contractació Sostenible de l’Ajuntament de Barcelona.

Per fer possible la correcta implementació d’aquesta clàusula i garantir que tant les unitats licitadores com les empreses adjudicatàries coneguin l’oferta de béns i servis existents, s’està desenvolupant aquest catàleg en línia que reculli l’oferta classificada per sectors, basat en la informació que tenen els registres oficials i la informació que disposem al Mapa d’entitats de la Taula.

Per construir correctament aquest catàleg és necessari la col·laboració de les  entitats per tal que contestin l’enquesta. Fins i tot les entitats que no es veuen afectades per la clàusula, donat que serà un molt bon exercici d’actualització de les dades ja existents al Mapa d’entitats.

L’enquesta es podrà omplir fins al 14 de gener.

Per qualsevol dubte o ampliació de la informació del projecte, podeu adreçar-vos al Ferran Alemany (falemany@tercersector.cat).