En marxa el procés participatiu de la futura Llei d’Economia Social

S’iniciarà  amb una jornada que tindrà lloc el pròxim 13 de febrer 

 

L’Associació Economia Social Catalunya (AESCAT) ha posat en marxa un procés de reflexió i participatiu per definir les bases de la futura Llei d’Economia Social a Catalunya. L’objectiu és aconseguir una visió consensuada entre les 5 organitzacions impulsores de l’AESCAT: la Taula del Tercer Sector, la Confederació Empresarial del Tercer Sector, la Confederació de Cooperatives de Catalunya, la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya i la Federació de Mutualitats de Catalunya.

El primer pas d’aquest procés és l’organització de la jornada “Procés per articular la futura Llei d’Economia Social a Catalunya: cap a un marc de reconeixement jurídic i polític”, que se celebra el pròxim dimarts 13 de febrer a les 17.30h a l’auditori de Barcelona Activa (C/Llacuna, 162).

L’acte comptarà amb dues ponències de Rocío Nogales, directora de la Red Europea de Investigación (EMES) i membre del Grupo de Expertos en Emprendimiento Social (GECES) de la Comissió Europea i de Jean-Louis Laville, catedràtic d’Economia Solidària del Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM) i coordinador europeu del Instituto Karl Polanyid’economia política. A continuació, hi haurà un debat sobre els reptes normatius de l’economia social i la  presentació del procés de reflexió per a la construcció de bases de la futura llei catalana de l’economia social.

L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia.

Font: Taula Tercer Sector